fbpx

Ziua Porților Deschise – Mai 2018 – la CET Oradea

CET-ul ne invită să facem cunoștință. 

 

22 Mai 2017

13:38

Societatea de Termoficare invită toți orădenii să vadă Centrală Electrică de Termoficare (CET) în cadrul evenimentului intitulat sugestiv „Ziua Porților Deschise”.

Participanții vor afla mai multe informații despre trecutul și perspectivele producătorului și furnizorului de energie termică din Municipiul Oradea, și despre preocupările declarate public de a oferi soluții eficiente pentru oameni și pentru mediul înconjurător.

Acțiunea se desfășoară în data de 24 Mai 2018, între orele 10:00 – 20:00, și va cuprinde un tur de prezentare atât a vechiilor cât și a noilor instalații.

În cadrul Zilei Porţilor Deschise, doritorii vor avea ocazia de a vizita vechile instalaţii CET, puse în funcţiune în anul 1966, dar şi actuala sursă, care este cea mai modernă centrală de cogenerare din România şi din Europa de Est.

Doritorii sunt invitați să viziteze CET-ul mai ales că un autobuz va circula din stația Piața Unirii până pe Borșului, la sediul CET, din oră în oră, cu sigla Termoficare. Călătoria va fi gratuită dus – întors. Anul trecut, aproximativ 800 de persoane au dat curs invitației Zilei Porților Deschise la CET.

 

Ioana Mădălina Ștefănică