fbpx

De 01 Mai 2018, mai multe trenuri spre litoral!

Mai multe trenuri spre mare în mini-vacanța de 01 Mai!

 

26 Aprilie 2018

11:30

CFR Călători va suplimenta, în perioada 27 Aprilie – 02 Mai 2018, trenurile care au ca destinație litoralul și Valea Prahovei.

CFR va introduce în circulație legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, mai multe detalii despre rutele care vă interesează găsiți AICI.

De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri sau vă puteți procura biletele online de pe  www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay.

Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate, mai multe informații despre reducerile oferite de compania CFR găsiți pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Indiferent de locul pe care îl alegeți pentru a sărbători ziua de 01 Mai, echipa Evenimente Oradea vă urează „distracție plăcută!”.

 

Diana Maria Danciu