fbpx

10 ani de Uniunea Europeană, concurs foto dedicat fotografilor din Bihor!

foto: Vasile Valcan

Un inedit concurs de fotografie este lansat la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană.

 

21 Februarie 2017

08:19

Fotografii profesionişti şi amatori din regiunea de nord – vest a României (judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj) sunt invitați de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord – Vest să se înscrie în concursul „10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before & after”.

Fiecare participant poate trimite 3 imagini care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la Uniunea Europeană în cei 10 ani de la acest moment. Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care surprinde tema concursului, precum şi locaţia care este reprezentată. Descrierea nu va depăşi 20 de cuvinte şi va conţine în mod obligatoriu #10aniROinUE. Fotografiile vor fi promovate pe Facebook.

Perioada de derulare a concursului este 20 Februarie – 01 Mai 2017.

Juriul va alege 5 imagini finaliste, în baza voturilor (aprecierilor) public exprimate pe Facebook şi în baza unor note (rezultate în urma aplicării unei grile de concurs). Toate cele 5 imagini vor fi expuse în cadrul Zilei Europei în 09 Mai 2017, precum şi în cadrul expoziţiei itinerante în Bulgaria, care va avea loc în vara anului 2017.

Premiul cel mare este o expoziţie itinerantă la Veliko Târnovo, cu cheltuielile de transport şi cazare asigurate. Informații suplimentare AICI.

 

Ciprian Costa