fbpx

10 strazi proaspat asfaltate in Oncea

strada onceaBucurie mare în cartierul Oncea din Oradea.

 

29 Octombrie 2013

14:20

Viceprimarul Mircea Mălan a susținut astăzi, 29 Octombrie 2013, o conferință de presă outdoor, pe teren, prin care le-a arătat jurnaliștilor cele zece străzi care au fost modernizate de municipalitate în cartierul Oncea.

În general lucrările sunt de bună calitate, datorită colaborării foarte eficiente cu locatarii din zona Oncea. Locatarii au venit cu susgestii și opinii pe timpul lucrărilor, iar administrația locală a ținut cont de părerile lor.

a declarat Mircea Mălan.

Orădenii fericiți sunt cei de pe străzile Siretului, Vișeului, Frasinului, Ion Păun Pincio, Secarei, Valea Drăganului, Cimbrului, Thomas Morus, Grâului și Drăgășanilor. Aici s-au efectuat lucrări de săpătură, introducere canalizare pluvială, turnare balast stabilizat, două straturi de asfalt şi amenajare accese şi trotuare, iar pe străzile unde exista canalizare au fost înlocuite de asemenea țevile. Totodată s-au înlocuit și stâlpii de curent, cei de lemn cu stâlpi moderni, și au fost amenajate spațiile verzi pe o suprafață de 9.461 mp.

Acest contract de reabilitare a carosabilului a adus firmei Selina 5.187.236 lei cu TVA inclus. Dacă în 2013 s-a avut în vedere schimbarea la față a zonei Oncea iată că în 2014 Ioșia este în vizorul administrației locale.

 

Ioana Mădălina Ștefănică