fbpx

2 zile de baschet la Oradea: CSM Oradea – Asesoft Ploiesti

oradea asesoft offEchipa de baschet masculin CSM Oradea joacă cu echipa campioană, Asesoft Ploiești.

 

27 Aprilie 2013

08:41

Miercuri, 01 Mai 2013, echipa de baschet masculin CSM Oradea va disputa cu începere de la orele 20:00 la Arena Antonio Alexe prima semifinală din istoria clubului, adversară urmând să îi fie campioana în exercițiu, CSU Ploiești.

Această semifinală se va disputa pe sistemul 3/5, cu primele două meciuri disputate la Oradea în zile consecutive (01, 02 Mai) de la aceeași oră 20:00. Următoarele două meciuri se vor disputa la Brazi pe 7 și pe 8 Mai 2013, iar potențialul decisiv cu numărul #5 din nou la Oradea.

În turul precedent al play-off-ului CSM Oradea a trecut cu 3-1 de “U” Mobitelco, reușind să își adjudece calificarea în urma a două victorii obținute la Cluj, în timp ce ploieștenii au trecut de BC Timișoara cu un scor autoritar, 3-0.

CSM Oradea s-a întâlnit cu CSU Ploiești și în play-off-ul sezonului trecut, ploieștenii trecând cu 3-0 de Oradea în primul tur, pe teren propriu.

La prima semifinală din istorie CSM beneficiază de minunatul aport al publicului orădean pentru primele două jocuri, un real avantaj pentru elevii lui Achim.

Pentru evitarea aglomerației din ziua meciului, biletele vor fi puse în vânzare Luni și Marți între orele 09:00 – 16:00, la sediul clubului CSM Oradea de pe strada Primăriei numărul 3, în locul fostei cantine a Primariei, la etajul 1, camera 4.

Prețul unui bilet este de 10 RON, cu mențiunea că pensionarii și copiii sub 14 ani beneficiază gratuitate. Meciul al doilea se va disputa Joi, 02 Mai 2013,  de la orele 20:00.

Vino la meci îmbrăcat în roșu, susține CSM Oradea!

 

Florin Miron