fbpx

2 zile de baschet la Oradea: CSM Oradea – Asesoft Ploiesti

oradea asesoft offEchipa de baschet masculin CSM Oradea joacă cu echipa campioană, Asesoft Ploiești.

 

27 Aprilie 2013

08:41

Miercuri, 01 Mai 2013, echipa de baschet masculin CSM Oradea va disputa cu ├«ncepere de la orele 20:00 la Arena Antonio Alexe prima semifinal─â din istoria clubului, adversar─â urm├ónd s─â ├«i fie campioana ├«n exerci╚Ťiu, CSU Ploie╚Öti.

Aceast─â semifinal─â se va disputa pe sistemul 3/5, cu primele dou─â meciuri disputate la Oradea ├«n zile consecutive (01, 02 Mai) de la aceea╚Öi or─â 20:00. Urm─âtoarele dou─â meciuri se vor disputa la Brazi pe 7 ╚Öi pe 8 Mai 2013, iar poten╚Ťialul decisiv cu num─ârul #5 din nou la Oradea.

├Än turul precedent al play-off-ului CSM Oradea a trecut cu 3-1 de “U” Mobitelco, reu╚Öind s─â ├«╚Öi adjudece calificarea ├«n urma a dou─â victorii ob╚Ťinute la Cluj, ├«n timp ce ploie╚Ötenii au trecut de BC Timi╚Öoara cu un scor autoritar, 3-0.

CSM Oradea s-a întâlnit cu CSU Ploiești și în play-off-ul sezonului trecut, ploieștenii trecând cu 3-0 de Oradea în primul tur, pe teren propriu.

La prima semifinal─â din istorie CSM beneficiaz─â de minunatul aport al publicului or─âdean pentru primele dou─â jocuri, un real avantaj pentru elevii lui Achim.

Pentru evitarea aglomera╚Ťiei din ziua meciului, biletele vor fi puse ├«n v├ónzare Luni ╚Öi Mar╚Ťi ├«ntre orele 09:00 ÔÇô 16:00, la sediul clubului CSM Oradea de pe strada Prim─âriei num─ârul 3, ├«n locul fostei cantine a Primariei, la etajul 1, camera 4.

Pre╚Ťul unui bilet este de 10 RON, cu men╚Ťiunea c─â pensionarii ╚Öi copiii sub 14 ani beneficiaz─â gratuitate. Meciul al doilea se va disputa Joi, 02 Mai 2013, ┬áde la orele 20:00.

Vino la meci ├«mbr─âcat ├«n ro╚Öu, sus╚Ťine CSM Oradea!

 

Florin Miron