fbpx

4 persoane dispărute de acasă. FOTO

sursa foto: goodgamers.us

sursa foto: goodgamers.us

Într-o singură zi, anunțăm dispariția mai multor persoane din județul Bihor și Mureș.

 

13 Februarie 2015

12:21

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor ne informează că patru persoane sunt date dispărute.

1. Kalmar Tunde, de 29 de ani, a pornit din Oradea, la orele 19:30 ale serii de 10 Februarie a.c., spre localitatea de reședință, Arpăşel, comuna Batăr, dar nu a mai ajuns la destinație. Pentru o mai bună identificare, IPJ ne-a furnizat 2 fotografii.


Kalmar_Tunde_-_foto_1Kalmar_Tunde_-_foto_2

 

 

 

 

Femeia era îmbrăcată cu blugi roşii, bluză negru cu verde, palton verde, cu glugă şi blăniţă gri, pantofi sport gri cu dungi roz. Semnalmentele ei sunt înălţime 1,60 m, greutate 80 kg, faţă ovală, ten deschis, ochii verzi, păr şaten, de lungime medie

2. Rusu Iosif, în vârstă de 35 de ani, a plecat ieri, 12 Februarie 2015, din Oradea spre localitatea Târnăveni, judeţul Mureş, acolo unde este domiciliat, dar nu a mai ajuns.

Rusu_Iosif

În momentul dispariției, bărbatul purta geacă bej cu bleumarin, cu glugă, pantaloni negri, bocanci maro, căciulă neagră. Semnalmentele lui sunt înălţime 1,80 m, greutate 100 kg, faţă ovală, ten deschis, ochii albaştri, păr şaten, de lungime medie, îi lipseşte un dinte incisiv central.

3. Hamza Luciana, de 15 ani, din Oradea, a plecat de acasă în ziua de 10 Februarie a.c., în jurul orelor 09:00, și nu s-a mai întors.

Hamza_Luciana

Ținuta tinerei era formată din bluză neagră, pantaloni sport gri, cu dungi laterale roz, pantofi sport alb cu roz, palton în carouri mici, negru cu alb, fular roz. Semnalmentele ei sunt înălţime 1,60 m, 55 kg., constituţie normală, faţă ovală, ochi negri, păr negru, drept, de lungime medie, ten creol, nu are semne particulare.

4. Teglaș Frăguța, de 17 ani, cu domiciliul în comuna Copăcel, sat Sărand, a plecat de acasă tot pe 10 Februarie a.c., însă la orele 06:30, fără a mai reveni.

Teglas_Fraguta

La momentul respectiv, fata purta blugi albaştri, bluză roşie, geacă albă şi gizme negre cu blană. Semnalmentele ei sunt înălţime 1,60 m, 50 kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi negri, păr negru, drept, lung, ten măsliniu.

Numărul de telefon, cu apel gratuit, 112 vă stă la dispoziție, în caz că puteți furniza informații ce pot ajuta la găsire celor 4 persoane.

 

Ciprian Costa