fbpx

500 de balerine pe scena concursului de dans „Fit to Dance” 2015. FOTO

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

Sute de talente s-au reunit în Oradea.

 

29 Octombrie 2015

11:53

În weekend-ul ce a trecut, maestrul coregraf Maris Pușcov, prin școala de dans „Fit Dance”, a organizat ediția cu numărul șase a concursului național „Fit to Dance”.

Competiția a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, și a reunit nu mai puțin de cinci sute de balerine de la douăsprezece cluburi din țară.

Categoriile de concurs au fost dans clasic, dans contemporan, dans de caracter, dans modern, hip-hop, show dance, acro dance și fantezie coregrafică. Vârstele participanților au variat între patru și nouăsprezece ani, iar premii au fost oferite din partea sponsorilor Expres Frig, Benvenuti, Grawe, Aquatools, Hotel Ramada, Club Art, Alpa Est, Amanet Bun, Nba Distribuție, Carrefour Era, Plexus, Bijuteria Belmondo, Avon, Monica Crișan și familia Demian.

Felicit toți copiii pentru muncă și rezultate, iar părinților le adresez respectele mele, tocmai pentru că înțeleg și susțin talentul și munca copiilor.

a declarat Maris Pușcov pentru Evenimente Oradea. Mai jos regăsiți câteva fotografii din timpul Fit to Dance, sursa: Facebook.

Ioana Mădălina Ștefănică

sursa foto: Facebook

diploma

maris 4

nedeea manea

manea nedeea

maris2

maris 3

manea nedeea

fetita

maris 6

maris 5

maris