fbpx

6 mașini abandonate vor intra în proprietatea orașului Oradea

Aveți grijă unde vă lăsați mașina. S-ar putea să rămâneți fără ea.

 

26 Ianuarie 2018

08:15

Serviciul Parcări din cadrul Direcției de Patrimoniu Imobiliar Oradea ne informează că șase automobile, care au fost parcate și abandonate pe domeniul public al municipiului, vor fi transportate în spațiul special destinat depozitării vehiculelor abandonate sau fără stăpân.

Agenţii constatatori din cadrul Primăriei Oradea – Poliția Locală Oradea au întocmit procese-verbale de constatare și somație, care au fost afișate sub ștergătorul autovehiculelor (sau pe carosieria acestora) presupuse a fi abandonate sau fără stăpân, aflate pe domeniul public.

Proprietarii sau deținătorii legali ai acestor mașini sunt rugați să contacteze Serviciul Parcări la numărul de telefon 0259. 449. 331. sau să meargă la sediul din Piața Unirii – 01, pentru revendicarea autoturismelor.

În situaţia în care vehiculele nu vor fi revendicate de proprietarii sau de deţinătorii legali, după expirarea unui termen de 5 zile de la data anunţului, acestea vor trece în proprietatea Municipiului Oradea şi vor fi valorificate în condiţiile legii.

se menționează în notificarea trimisă de Biroul de Presă din Primăria Oradea.

Ciprian Costa