fbpx

75.000 de oameni au petrecut în cea de-a doua seară UNTOLD 2016! VIDEO

untold seara a doua Show de zile mari în Cluj – Napoca!

 

06 August 2016

19:23

DJ-ul olandez cotat numărul doi în lume în 2015, Hardwell, a fost principala atracție a zilei secunde a UNTOLD Festival 2016.

Și a doua zi s-a terminat spectaculos, marcând încheierea primei jumătăți a festivalului. Accesul pe Ursus Untold Arena s-a făcut în jurul orei 17:00, când Power Pe Vinil, DJ al trupei Subcarpați, și-a început setul de deschidere.

Colegii săi au urcat pe scenă, urmând să susțină un recital cum ne-au obișnuit și până acum, piese cunoscute precum „Balada Românului”, „Frunzuliță, iarbă deasă” sau „Rău Necesar” au fost cântate atât de componenții trupei cât și de publicul prezent care a apreciat întotdeauna acordurile folclorice îmbinate cu muzica electronică și hip-hop.

Kadebostany a urmat după aceștia, dar și legendara trupă „Scooter”. După ce ne-au adus aminte de hit-urile de acum 10 – 15 ani, Dannic și-a intrat în rol. Punctul culminant al serii a fost marcat de apariția lui Hardwell, un artist așteptat și cerut intens de către fanii UNTOLD.

Finalul nopții, către orele 03:00 – 04:00, a fost în totalitate al lui Tujamo. Pe celelalte scene au putut fi ascultați artiști precum Argatu, Jamie Jones, Chase and Status, Dope D.O.D. sau Akua Naru.

În ziua trei, 06 August, cel mai așteptat nume este Armin Van Buuren, probabil cel mai iubit DJ al ediției precedente, artist care și-a depășit atunci programul stabilit inițial și care a umplut de unul singur Cluj Arena, aproximativ de 60.000 de petrecăreți aflându-se în acel moment pe stadion.

Cert e că, în cea de-a doua zi de UNTOLD 2016, nu mai puțin de 75.000 de persoane au fost prezente la eveniment, iar biletele sunt vândute în totalitate.

Sergiu Vicaș