fbpx

A doua tură de donații a ajuns la familia Emiliei Lup. FOTO

donatii Emilia LupVă mulțumim, sunteți extraordinari!

25 Ianuarie 2015

13:06

Sub sloganul „Împreună putem construi o lume mai bună”, Evenimente Oradea, împreună cu Georgeta Finna, a demarat o campanie de ajutorare a familiei Emiliei Lup.

Apelam la sprijinul vostru pentru a ne ajuta să strângem (în principiu) alimente pentru cei trei membri ai familiei (Emilia – mama, Cristina – fiica, Dani – fiul). Ecoul solicitării noastre a fost atât de mare încât ați contribuit cu haine, produse de igienă și lemne de foc.

Persoane fizice, juridice, dar și copiii din grupa mijlocie de la Grădinița „Don Orione”, împreună cu doamna educatoare Alexandra și prietena noastră Tina Rogojan, au dorit să fie alături acestui caz umanitar. Aceștia din urmă au cumpărat haine, pantofi, pijamale, ciorapi, căciuli și alte lucrușoare utile.

Pentru că ne-ați cerut discreție, nu vom nominaliza numele donatorilor. Cu toate acestea, vrem să vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături, că nu ați rămas indiferenți și ați ajutat într-un mod activ acestă familie.

Dorim să ne exprimăm entuziasmul față de atitudinea pozitivă pe care mulți părinți, cititori de Evenimente Oradea, au avut-o. Ei au venit cu copiii și au donat bunuri pentru acțiunea noastră, explicându-le celor mici cât de important este să dăruim, indiferent dacă avem mult sau puțin. Vă felicităm, dragi părinți!

La final, dorim să menționăm un aspect foarte important. Toată această mobilizare se datorează Biancăi Sorina Lescu. Bianca, la cei 9 ani ai săi, ne-a contactat și ne-a prezentat situația precară a Emiliei, ne-a expus clar motivele pentru care trebuie să o ajutăm și faptul că pe ea ar face-o extrem de fericită dacă am putea să fim alături și de prietenii ei, Cristina și Dani, copiii Emiliei.

Astfel, am primit o bună lecție de viață despre ce înseamnă a-ți iubi semenii și a face tot ce îți stă în putință pentru a le fi bine. Îți mulțumim, Bianca!

 

Ioana Mădălina Ștefănică