fbpx

Actiune de plantare de arbori si igienizare a malurilor Petei

parau petaMai mult verde, mai mult oxigen, mai mult bine!

 

14 Martie 2014

16:23

Pe 22 Martie în fiecare an se celebrează „Ziua Mondială a Apei”. În această zi importantă Cercetașii României Centrul Local Oradea, Fundația ECOTOP, Asociația Learning Communities și Fundația Life Tineret invită toți orădenii, mai mici sau mai mari, între orele 09:00 – 13:00 să se alăture campaniei de plantare de arbori dar și de igienizare a malurilor Peței, între Podul din dreptul statuii Dimitrie Cantemir și până la Podul de pe Peța unde traversează Calea Armatei Romane.

Locul de întâlnire a voluntarilor este statuia lui Dimitrie Cantemir, la orele 09:00. Dacă vrei să plantezi unul din cei 60 de arbori îți recomandăm să duci cu tine o lopată sau hârleț, iar dacă vrei să ai un aport la igienizarea zonei doar o pereche de mănuși. Restul de necesar va fi asigurat de inițiatorii campaniei.

Munca se va desfășura în echipă, binențeles, iar doritorii sunt rugați să se înscrie la această acțiune printr-un e-mail trimis adresei: fundatialifetineret@gmail.com 

Acțiunea este realizată de către voluntari și se dorește a fi o acțiune comunitară la care orice cetățean – copil, adolescent, matur sau pensionar poate participa. Dacă vreți să veniți cu copiii dumneavoastră vă încurajăm să faceți acest lucru iar la fața locului voluntarii noștri vă vor ajuta să puteți implica copiii.

transmit organizatorii. Important este să vă înscrieți dar să vă luați și prietenii cu voi. Cu cât mai mulți cu atât mai bine!

 

Ioana Mădălina Ștefănică