fbpx

Acum online: plata abonamentelor de parcare în Oradea

evenimente oradea, pret ticheteO modalitate simplă de a economisi timp.

 

12 Ianuarie 2017

14:40

Primăria municipiului Oradea pune la dispoziție achiziția, printr-un serviciu online, a abonamentelor de parcare. Astfel, toate procedurile se pot realiza doar cu ajutorul unui click.

Abonamentele pot fi făcute pentru o perioadă de o lună până la un an. Eliberarea acestora se se poate face dând click AICI.

Datele necesare pentru eliberarea unui abonament online sunt:

  • codul numeric personal al titularului abonamentului (CNP)
  • numărul de înmatriculare a autoturismului
  • datele de card bancar
  • numărul de telefon – pentru notificarea ulterioară a expirării duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h înainte de data expirării)
  • email – pentru confirmarea plății online și notificarea expirării duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h înainte de data expirării)

În cazul cetățenilor care doresc eliberarea unui abonament de riveran în zona de domiciliu, prima eliberare a abonamentului se poate face numai prin prezentarea la Primăria Municipiului Oradea, la unul dintre ghișeele pentru plata taxelor, a documentelor doveditoare (cartea de identitate și certificatul de înmatriculare a autoturismului). Ulterior, reînnoirea abonamentului se va putea realiza prin serviciul online.

Agneta Jakab

evenimente oradea, abonament parcare publică