fbpx

Aeroportul Internațional Oradea scoate la concurs trei posturi

O oportunitate pentru cei interesați.

 

25 August 2017

14:10

Aeroportul Internațional Oradea scoate la concurs trei posturi şi anume: inginer construcții civile, industriale și agricole; instalator rețele termice și sanitare; electrician echipamente electrice și energetice.

Termenul de înscriere la concurs este 30 August 2017, iar depunerea dosarelor cu documentele solicitate se va face până în 07 Septembrie 2017.

Examenul pentru postul de inginer construcții civile, industriale și agricole este programat pentru 14 Septembrie 2017, candidatul urmând să susțină atât proba scrisă cât și cea practică în aceeași zi. În cazul în care, mai mulți candidați vor obține punctaj maxim, departajarea se va face în baza unui interviu.

Pentru postul de instalator, concursul se va desfășura în data de 15 Septembrie 2017 și va consta doar din susținerea probei practice.

Candidații pentru postul de electrician echipamente electrice și energetice se vor prezenta la concurs în data de 18 Septembrie 2017 și vor susține atât probă scrisă cât și practică. Modul de punctare și informații suplimentare referitoare la concurs găsiţi AICI.

Paula Dreve