fbpx

Ai gânduri de nuntă? Trebuie să treci pe la MOJO Wedding Expo, de la ERA Park Oradea!

Casă de Piatră!

 

24 Octombrie 2019

15:00

 

Se apropie ziua cea mare și încă mai ai multe de pregătit? ERA Park îți sare-n ajutor și dă startul unei noi ediții MOJO Wedding Expo, un super târg de nunți care se va desfășura în perioada 25 – 27 Octombrie, sub cupola centrului comercial.

Zeci de expozanți vor aduce în fața viitorilor miri cele mai bune oferte pentru invitații, rochii de mireasă și costume, dar și alte servicii necesare. Între altele, cei care vor trece pe la centrul comercial din Calea Aradului vor avea șansa să aleagă servicii foto-video de calitate, cabine foto, hostess, aranjamente florale, animatori, bijuterii pentru mirese, decorațiuni, dar și oferte de băuturi, vată pe băț, candy bar, tort ori coktail bar. Doritorii vor găsi inclusiv „antrenori” pentru mult așteptatul dans al mirilor, dar și multe alte accesorii utile în ziua căsătoriei.

Organizatorii au pregătit 20 de goodie bags, astfel că primele 20 de persoane care vizitează târgul și semnează un contract cu unul dintre expozanți, primesc pe loc un cadou!

De asemenea, cei care trec pe la târg se pot înscrie la o tombolă și au șansa să câștige un voucher pentru două persoane la Riserva Wine SPA, din cadrul hotelului Ramada by Wyndham.

Vineri, 25 Octombrie, târgul va fi deschis între orele 14:00 – 21:00, Sâmbătă, programul va fi între orele 12:00 – 20:00, iar Duminică, între orele 12:00 – 19:00.

MOJO Wedding Expo se află la a treia ediție și se desfășoară în parteneriat cu Ramada by Wyndham Oradea.

Intrarea este liberă pentru toată lumea.