fbpx

Ajutati copiii nevoiasi sa mearga la scoala!

donatiiÎnceputul școlii nu este un motiv de bucurie pentru toți copiii.

 

13 Septembrie 2013

14:41

Asociația AMIA – care are în grijă un număr mare de copii abandonați în spitalele și centrele de îngrijire din Bihor – se confruntă cu o situație dificilă: din cauza incendiului izbucnit în urmă cu două săptămâni în unul dintre centrele de îngrijire o parte din hainele prichindeilor au ars.

Mai grav este faptul că au ars și hainele copiilor care merg de Lunea viitoare la școală. În consecință toți cei care aveți disponibilitatea sunteți așteptați Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, de la ora 17:30 în Orășelul Copiilor pentru a întinde o mână de ajutor celor în nevoie.

Vă așteptăm atât cu haine pentru copii de la 5 luni – 18 ani cât și cu produse de igienă sau rechizite școlare.

Apelăm la sprijinul vostru cu atât mai mult cu cât din cauza lipsei de educație, unii copii proveniți din familii solide îi iau în derâdere pe acești tineri nevinovați. Indiferent de statutul social, venituri și posibilități niciun copil nu trebuie să sufere, ci trebuie ajutat să se dezvolte normal fără abuzuri și condamnări nici măcar verbale din partea colegilor de școală.

În calitate de părinți vă rugăm să contribuiți material la această acțiune dar și spiritual, explicându-le copiilor dumneavoastră că niciun copil nu e răspunzător pentru situația în care viața l-a adus și nici pentru faptele părinților lor.

 

Ioana Mădălina Ștefănică