fbpx

Animalele de la Zoo Oradea ne așteaptă să ciocnim un pahar de șampanie. FOTO

tigru zoo oradeaFrumoasele exemplare ne duc dorul… ! 

 

01 Ianuarie 2016

13:03

Indiferent de anotimp, și chiar de vreme, atunci când vrem să petrecem timpul liber în natură, locatarii Grădinii Zoologice din Oradea ne așteaptă cu mare drag.

Urșii, tigrii, leii, maimuțele, șerpii, peștișorii, văcuțele, lupii și ceilalți prieteni necuvântători au trecut în noul an, dar nu au avut cu cine ciocni o cupă de șampanie ori servi un pișcot glazurat cu zahăr!

Sunt puțin triști din cauză că orădenii nu le trec mai des pragul, dar acum, la început de an, când avem mai multe zile libere, ei și-au pus speranța că vom ieși din case și le vom face o vizită.

Păunul și-a apretat penajul, maimuțele s-au toaletat, poneii deja își fac încălzirea, iguana stă tolănită ca o regină la plajă, căprioarele zburdă vesele, să nu mai vorbim de râs care e nerăbdător. Cu toții își doresc să ne vadă în acest weekend prelungit și să ne șoptească personal „La mulți ani, prieteni!”.

Programul de acces în perioada Noiembrie 2015 – Februarie 2016 este între orele 10:00 – 18:00 (la ora 17:00 se poate achiziționa ultimul tichet de intrare). Prețul unui bilet îl regăsiți în imaginea de mai jos, alături de fotografii. Galeria completă pe pagina de Facebook Evenimente Oradea.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

zoo oradea pret bilet

tigru zoo oradea

maimuta zoo oradea

maimuta zoo oradea

loaica zoo oradea

papagal zoo oradea

peste zoo oradea

paun zoo oradea

ponei zoo oradea