fbpx

ANM anunta ploi, lapovita si ninsoare pentru Oradea

vremeaVreme caldă dar ploioasă la început de săptămână la Oradea.

 

11 Martie 2013

07:43

Plouă, plouă, plouă trei zile consecutiv la Oradea. Dacă până acum nu aveam parte de precipitaţii dar temperaturile erau scăzute, iată ca odată cu venirea primăvării situaţia se schimbă.

Acum la Oradea se înregistrează 8 grade, iar aerul este ceţos. Indicele de Răcire este de 5 grade, iar presiunea atmosferică de 736 mmHG, în scădere. În cursul acestei zile vremea va fi caldă cu temperaturi ce vor atinge pragul de 13 grade şi căderi slabe de ploaie.

Marţi, 12 Martie 2013, termometrul va arăta doar temperaturi pozitive, dimineaţa de aproximativ 3, iar ziua de maxim 13. Ploile slabe îşi vor face cunoscută prezenţa şi în cea de-a doua zi a acestei săptămâni.

Miercuri, 13 Martie 2013, nu scăpăm de ploi. Pe tot parcursul zilei va picura slab, noaptea şi dimineaţa se vor înregistra aproximativ 4 grade iar ziua nu mai mult de 12.

Prognoza extinsă a ANM anunţă ploi şi pentru ziua de 14 Martie 2013, în noaptea de Joi/Vineri lapoviţă, în timp ce Vineri, 15 Martie 2013, meteorologi prevăd chiar şi ninsori; temperaturile vor scădea brusc, noaptea urmând să se înregistreze aproximativ – 4, iar ziua să nu depăşească pragul de 0 grade Celsius.