fbpx

Aquafresh deruleaza programul Rabla pentru periile de dinti

flyerEveniment inedit la Oradea dar și o șansă bună de a-ți schimba periuța de dinți veche cu una nou, nouță.

 

11 Aprilie 2013

14:10

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, de la ora 10:00 în parcarea din Centrul Civic, fața Catedralei în construcție, campania „Zâmbește România”, susținută de Aquafresh, vine la Oradea pentru a-ți schimba peria de dinți veche.

Hilar sau nu este adevărat. Tot ce trebuie să faci este să te duci la Caravană iar în schimbul actualei perii de dinți, deja uzată, vei primi un kit complet de îngrijire orală, format dintr-o periuță nouă și pastă de dinți, binențeles în limita stocului disponibil. De asemenea experții în igiena orală îți vor sta la dispoziție cu sfaturi importante pentru o dentiție sănătoasă.

Începând cu luna Aprilie, „Zâmbește România” derulează un program de educare în școli din întreaga țară, inclusiv în Oradea, alături de specialiști în igiena orală. Elevii vor beneficia de sfaturi privind igiena orală și seturi complete pentru îngrijirea dinților, formate din pastă și periuță de dinți.

Pe lângă activitățile educaționale, tot de la 1 Aprilie 2013, până la finalul anului, orădenii vor putea beneficia de consultații gratuite în cabinete stomatologice. Lista cabinetelor este disponibilă pe site-ul www.zambesteromania.ro.

Poate îți vei schimba Sâmbătă periuța, sau nu, dar e bine de știut faptul că specialiștii ne recomandă să înlocuim periile de dinți o dată la 3 luni din cauza acumulării de microbi.