fbpx

Aradul invinge constant Bihorul la fotbal

cs osorheiFormația bihoreană de fotbal CS Oșorhei și-a continuat seria rezultatelor negative de pe teren propriu.

20 Octombrie 2013

08:54

Echipa a cedat Sâmbătă, 19 Octombrie 2013, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea, cu scorul de 1-2, în fața echipei Șoimii Pâncota.

Astfel, complexul echipelor din județul Arad continuă pentru CS Oșorhei, care în acest tur de campionat a mai cedat acasă în fața celor de la Național Sebiș și CS Ineu.

Sâmbătă, echipa din Oșorhei a arătat un joc bun în primele 40 de minute, în creștere față de disputele anterioare de pe teren propriu, dar după ce, de exemplu, Ardelean, din 5 metri, și Contor, din 6 metri, nu au reușit să marcheze, pe finalul primului mitan, în minutul 44, fundașul Șerban Pop a intervenit neregulamentar în careu în poziție de ultim apărător și a fost eliminat, iar oaspeții au beneficiat de lovitură de la 11 metri, penalti care a fost transformat de Dumbeștean.

După pauză, jocul s-a mai echilibrat, echipa gazdă încercând să revină pe tabelă, lucru pe care l-a reușit în minutul 77, când Magda a reluat cu capul din preajma careului mic, în urma unei lovituri de colț, și l-a  învins pe goalkeeper-ul oaspeților, Irimia, restabilind egalitatea, 1-1.

Pe final, jocul a avut ocazii la ambele porți, dar cei care au marcat au fost oaspeții, în minutul 85, prin Al. Nistor, care, de asemenea, a reluat cu capul, din preajma careului mic și a înscris.

Echipa din Pâncota s-a impus astfel cu 2-1, obținând trei puncte prețioase din această deplasare, dar continuând seria rezultatelor negative înregistrate pe teren propriu de cei de la Oșorhei.

În meciul de ieri, antrenorul echipei bihorene, Rudy Kovacs, a folosit formula: Hava – Ember, Magda, Ș. Pop, Arsene (min. Morar), L. Todea, Poiană (min. 46 Bogman), Horvat (G. Dumitrescu), Contor, Cr. Andor și R. Ardelean (min. 74 S. Ban).

 

Florin Mihalca