fbpx

Asociația Shemaya în vizită la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor

Inpectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor a primit vizita unei delegaţii a Asociației Shemaya în cadrul proiectului „Învăţaţi să devină responsabili”

 

06 Septembrie 2017

18:00

O echipă de tineri adolescenți împreună cu membrii Asociației Shemaya au vizitat Miercuri, 06 Septembrie 2017, începând cu ora 10.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor.

Tinerilor orădeni au văzut 3 ateliere cu tehnică din dotarea jandarmilor, câteva exerciţii demonstrative cu folosirea câinilor de serviciu şi li s-a prezentat un plan preventiv pe linia absenteismului şi abandonului şcolar, de către Compartimentul Prevenire şi Combatere a Faptelor Antisociale din cadrul I.J.J. Bihor.

Vizita acestora face parte din proiectul „Învățați să devină responsabili”, organizat și finanțat în colaborare cu Direcţia Social Comunitară Bihor prin intermediul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi non profit de interes general.

Asociația Shemaya, principalul organizator al proiectului, este o organizație neguvernamentală înființață în anul 2012, care dezvoltă programe de prevenire şi conştientizare în rândul tinerilor (adolescenţi) din sistemul de învăţâmânt din Municipiul Oradea, publicul – țintă fiind tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-17 ani.

Un alt partener al proiectului este compania PinkPrint Oradea care a personalizat produse necesare pentru organizare.

 

Diana Maria Danciu