fbpx

Astă seară, polițiștii bihoreni derulează o acțiune de prevenire a oboselii la volan

Uneori, oboseala poate avea efecte la fel de devastatoare precum cele ale alcoolului. 

 

30 Iulie 2018

14:47

Polițiștii Serviciului Rutier anunță pentru astăzi, 30 Iulie 2018, o acțiune preventivă în trafic, în scopul prevenirii accidentelor pe fondul oboselii la volan.

Acțiunea este organizată împreună cu angajații Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și va începe la ora 20:00.

Vizată este intrarea în Oradea dinspre comuna Borș. Astfel, vor fi oprite, cu precădere, vehiculele 8+1 și cele de transport, în zona sensului giratoriu din intersecția cu strada Uzinelor și intrarea în parcul industrial.

Polițiștii vor oferi șoferilor recomandări preventive referitoare la condusul pe timp de noapte, mai ales având în vedere că este sezon estival, când mulți români stabiliți în occident vin în țară în vacanță. Totodată, conducătorii auto vor fi serviți cu o cafea și o apă, pentru a se revigora înaintea continuării călătoriei.

În acțiune mai sunt implicate Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Bihor, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional și Centrul Județean de Prevenire, Evaluare și Consiliere Bihor.

 

Adrian Pop