fbpx

Astazi celebram „Ziua Internationala a Varstnicilor”

bunici batrani sursa foto revoseek.comCu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicilor, Fundaţia „Biruitorii” a pregătit un program artistic variat.

 

01 Octombrie 2014

08:01

Ziua de 01 Octombrie  este o zi de sărbătoare pentru beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane cu Handicap din comuna Tinca, localitatea Râpa, numărul 20. Astăzi, 01 Octombrie 2014, de la ora 11:00, se va desfăşura evenimentul  „Respect pentru cei în vârstă” .

Elevii din treapta superioară a ciclului primar de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Sânicolau Român s-au pregătit pentru festivitate alături de profesorul Tanţa Strungar, sprijiniți de organizatorii Raul Raţ, Mariana Şipoş, Ligia Popuţe şi Morenta Cârtea. Ei  îşi vor exprima gratitudinea faţă de persoanele în etate printr-un program artistic intitulat „Recunoştinţa este o floare rară”. Reprezentaţiile copiilor vor fi urmate de un colaj de melodii populare interpretate de Adrian Bojani şi o masă festivă delicioasă.

Toate acestea sunt organizate în cinstea zilei de 01 Octombrie care este „Ziua Internațională a Vârstnicilor”. Evenimente Oradea urează „La mulți ani” tuturor bunicilor, dorindu-le multă sănătate și zile senine.

 

Gabriela Zaica