fbpx

Astăzi, în Piața Unirii, aprindem beculețele Crăciunului 2018!

Începe o lună de sărbătoare în Piața Unirii!

 

06 Decembrie 2018

09:39

 

Așteptarea a luat sfârșit! Astăzi se deschide Târgul de Crăciun 2018!

La ora 18:00, luminile de sărbători se vor aprinde în toată zona centrală, începând din perimetrul desfășurării Târgului de Crăciun (Piața Unirii), clădirea Primăriei Oradea, Podul Sf. Ladislau, Piața Ferdinand și strada Republicii, urmând ca apoi decorul luminos de sărbători să poată fi admirat în tot orașul.

Momentul va coincide cu deschiderea Târgului de Crăciun, iar după acesta este programat, începând cu ora 19:00, un concert al artistei autohtone INNA.

Tot în acest prim weekend al Târgului de Crăciun vor avea loc concerte live susținute de Distinto și Marius Mihalache & Taraf. Cei care vor trece pragul Târgului vor găsi cadouri, bunătăți culinare, decorațiuni și se vor putea distra pe pantinoarul amenajat aici.

Iluminatul de sărbători va fi realizat pe toate bulevardele din municipiu, la toate intrările și ieșirile din oraș, pe principalele artere de circulație, pe poduri, în parcuri, dar și în piețe. Față de anii precedenți, la aceste locații se adaugă parcurile Dragoș Vodă, Mihai Viteazul, I.C. Brătianu și 22 Decembrie. Oradea va fi împodobită cu 14 km de ghirlande și peste 300 medalioane și figurine luminoase amplasate pe stâlpi, plase luminoase, tuneluri şi fântâni de lumini. Acestea vor avea diferite forme de brăduți, fulgi de nea, steluțe, reni, oameni de zăpadă.

Adrian Pop