fbpx

Atenție: aglomerație pe șosele și în marile magazine alimentare

aglomeratie masini centrul civicForfotă mare peste tot!

 

29 Aprilie 2016

14:29

Chiar dacă afară nu e un soare strălucitor și +25 de grade, orădenii circulă de zor. Paștele ortodox care bate la ușă i-a determinat să iasă din case și să facă ultimele cumpărături.

Șoselele sunt foarte aglomerate, iar parcările marilor magazine și ale centrelor comerciale sunt arhi-pline, în unele locurile de parcare sunt ocupate în totalitate. Din acest motiv vă atragem atenția asupra riscului crescut al ambuteiajelor, timpilor ridicați de așteptare în intersecții, respectiv semafoare.

Pe cât posibil, faceți uz de străduțele și rutele adiacente, evitați zona centrală, luați în calcul drumul de centură și cel expres. Evitați a parca pe unde apucați, cu precădere neregulamentar, pentru a nu bloca traficul. Fiți cu băgare de seamă la pietoni și cedați trecerea!

De asemenea, mai țineți cont că în magazinele alimentare și hypermarket-uri afluxul de clienți este mare, din acest motiv se stă destul de mult timp, la rând, la casele de marcat.

Încheiem articolul informativ cu o notă importantă, și anume că multe unități au program prelungit, până la ora 24:00, în 29 Aprilie, iar în Sâmbăta Mare, 30 Aprilie, până la 19:00. Vorbim de Carrefour Era Park și Real Oradea.

 

Ioana Mădălina Ștefănică