fbpx

Aur, Argint si Bronz pentru Oradea la Campionatul National de Atletism

ligia grozavSportivii orădeni au venit de la Campionatele Naționale de Atletism cu medalii de aur, argint și bronz.

 

27 August 2013

08:12

Între 24 – 25 August la București pe stadionul Iolanda Balas – Soter s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de Atletism – Seniori și Tineret. De la această competiție sportivii orădeni s-au întors cu medalii de aur și argint:

Ligia Grozav a sărit 1,80 înălțime reușind să se claseze cu această izbândă pe locul I în cadrul Secțiunii „Tineret” devenind astfel Campioană Națională la Tineret. Această săritură a clasat-o pe Ligia și pe locul al doilea la Seniori.

Cornelia Deiac este vicecampioană națională la săritura în lungime cu 6,47 metri, locul I a fost ocupat de Alina Rotaru cu 6,63 m de la Steaua București.

Bianca Monica Lazăr Fazekaș a reprezentat Oradea în proba aruncării ciocanului. Cu un rezultat de 60,28 metri sportiva noastră a cucerit aurul la Secțiunea Tineret și argintul la Seniori.

La proba de 800 metri Dorina Korozsi, s-a clasat a treia cu un timp de 2 minute 4 secunde și 12 sutimi. Astfel Oradiei i-a revenit bronzul după ce aurul a fost câștigat de Elena Mirela Lavric de la CSM Onești cu 2 minute 2 secunde și 89 de sutimi, iar argintul de Florina Pierdevară de la CSU Craiova, cu un timp de 2 minute 3 secunde și 37 de sutimi.

Pentru a consulta rezultatele complete ale CNA click pentru download rezultate campionat atletism August 2013

 

Matei Brata