fbpx

Aurel Tămaș și Bogdan Vandici, invitați speciali ai Festivalului D’ale porcului 2018

Weekend cu bucate tradiționale.

 

21 Noiembrie 2018

19:30

Sâmbătă și Duminică, 24 – 25 Noiembrie 2018, în parcarea ERA Shopping Park Oradea va avea loc concursul de preparare tradiţională a porcului, între comunele din Bihor, „D’ale porcului”.

În cadrul concursului se vor duela echipe din țară și străinătate: Oşorhei, Boianu Mare, Sânmartin, Pomezeu, Nojorid, Girişu de Criş, Valea lui Mihai, Tileagd, Dobreşti, Căbeşti, Borş, Vadu Crişului, Mădăras, Diosig, Căuaș (Satu Mare), respectiv Berekböszörmény, Bedő, Körösnagyharsány din Ungaria, dar și Ocolul silvic „Sf. Maria” Oradea ce vor fi jurizate de către chef Bogdan Vandici, câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Pe lângă bucatele tradiționale, celor prezenți li se pregătesc și o mulțime de spectacole de muzică și dans, deoarece pe scenă vor urca zeci de ansambluri de dansatori şi solişti vocali din Bihor,  precum şi invitaţi speciali.

Programul detaliat al evenimentului îl găsiți cu un click aici.

Singurul lucru de care trebuie să țineți cont este că accesul în zona de desfășurare a concursului se face pe baza tichetelor de masă, puse în vânzare de către organizatori.

Paula Dreve