fbpx

Bacaul a fost invins de Bihor. La fotbal. FOTO

DSC_9747FC Bihor a excelat în competiția fotbalistică avută ieri cu SC Bacău.

 

18 August 2013

09:10

Echipa orădeană de fotbal FC Bihor a disputat sâmbătă seara, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, cel de-al patrulea joc amical al acestei veri.

De această dată adversară formației „roș-albastre” a fost o echipă din liga a II-a, SC Bacău, care activează în seria de est.

La capătul unui joc bun, de angajament, și de-o parte și de alta, FC Bihor s-a impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză conducea cu 1-0.

Prima repriză a fost controlată în mare măsură  de orădeni, care au marcat în minutul 27 prin Florin Lazăr, care a înscris un gol spectaculos, reluând sub transversală, de la 13-14 metri, lateral stânga, după o lovitură de colț, executată de Sebastian Sfârlea. Lazăr a reluat, din vole, portarul băcăuan fiind fără replică la această fază.

În repriza a doua, primele minute le-au aparținut oaspeților, care au creat un forcing periculos, concretizat în minutul 47, prin golul înscris de Bogdan Rusu, care, în urma unei centrări venite de pe dreapta, a reluat din careu, în colțul lung al porții bihorene.

În minutul 57, antrenorul Gheorghe Ghiț a efectuat trei schimbări, introducându-i în teren pe Lupu, Ov. Popa și Z. Lukacs, iar peste 10 minute, „roș-albaștrii” au preluat din nou conducerea pe tabelă, printr-un frumos gol reușit de Sebi Sfârlea, care a fost angajat în careu și  l-a „executat”, cu un șut la colțul lung pe portarul Oltean.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, cu toate că orădenii au mai atacat tăios, astfel, că scorul a rămas 2-1, iar FC Bihor a ajuns la cea de-a patra victorie, din tot atâtea posibile în jocurile amicale ale acestei veri.

Antrenorul orădean Gheorghe Ghiț a trimis în teren în această partidă echipa: Smaranda (min. 46 Fildan) – Mihuț, Fl. Lazăr (min. 65 Bactăr), Țoca, A. Achim (min. 57 R. Lupu) – M. Popa (min. 71 A. Haș), Sfârlea, Ov. Bic (min. 85 I. Ban) – S. Ianc (min. 57 Ov. Popa), R. Lukacs (min. 46 Z. Lukacs) și Fl. Pop (min. 66 Nichita).

De parte acealaltă, antrenorul băcăuanilor, Viorel Tănase, a jucat cu: Oltean (min. 68 Petrariu) – Mihălăchioaie (min. 63 Luncanu), Adăscăliței (min. 75 C. Blănaru), Lăzneanu, Medeșan – Întuneric (min. 65 Majer), Strugariu (min. 46 C. Miron, min. 78 Țuțu), Husein (min. 60 Șchiopu), Cl. Tudor (min. 46 L. Dumitriu) – Hurdubei (min. 46 M. Predoiu) și B. Ungureanu (min. 46 B. Rusu).

Important este să omogenizăm lotul, să creștem ca și joc. Am făcut o primă repriză cu bune și cu rele, în repriza a doua au intrat cei mici. A fost un bun angajament în această a doua repriză. Am reușit un gol în fiecare repriză, una peste alta, consider că am avut un test reușit

a declarat, la final, tehnicianul Gheorghe Ghiț.

Ne bucurăm că am obținut o nouă victorie, pentru că victoriile dau încredere și pentru asta jucăm, să avem cât mai multe victorii, dar importante vor fi victoriile din campionat. Un adversar greu astăzi, mai greu decât Bacăul a fost căldura. Venim după o săptămână caniculară, dar ne bucurăm că rezultatele acestea dau speranțe și roadele de la antrenament se văd și pe teren

a spus, la rându-i, autorul golului victoriei, mijlocașul Sebastian Sfârlea.

În următorul joc amical, FC Bihor va evolua Sâmbăta viitoare, pe 24 August, de la ora 18:00, în deplasare, la Satu Mare, cu echipa locală, Olimpia.

 

Florin Mihalca