fbpx

Balul Primăverii 2016 a cucerit Beiușul. VIDEO + FOTO

balul primaveriiUn elegant eveniment cultural. 

 

07 Martie 2016

22:03

Beiușul nu se lasă mai prejos și urmează îndeaproape reședința de județ.

În seara zilei de 06 Martie 2016, de la ora 18:30, Asociația Culturală „Opera Vox” a organizat „Balul Primăverii”. Similar evenimentului care s-a desfășurat în mijloc de februarie și în Oradea, Balul Primăverii a reunit în Casa de Cultură Beiuș „Ioan Ciordaș” (fostul Teatru al Armatei) un număr mare de spectatori iubitori de operă.

Și de această dată, debutanții emoționați au deschis seara și le-au oferit celor prezenți momente neașteptate, care au fost răsplătite din belșug cu aplauze.

Orchestra condusă de maestrul dirijor Vlad Eniu și corpul de balet „Opera Vox” au fost un deliciu pentru public, asemeni gustoaselor prăjituri servite în timpul pauzei pentru degustare.

O seară completă care s-a bucurat de prezența și eleganța sopranei Florina Mariș – Hinsu, de excelența tenorului Constantin Nica, a baritonului Florin Mariș – Hinsu și a basului Ioan Vrășmaș, susținută activ de Primăria Municipiului Beiuș.

Partea a doua a fost completată și de prezentările de modă ale manechinelor Graziela Models care au purtat colecții semnate Diana J. Bartolf, Camelia Roatiș și Benvenuti. Gazdele evenimentului au fost Anca Banda și Horia Ballint. Intrarea a fost gratuită, indiferent de vârstă.

Mai jos regăsiți dansurile debutanților, câteva fotografii, iar galeria completă pe Facebook Evenimente Oradea.

 

Ioana Mădălina Ștefănică 

balul primaverii

balul primaverii

IMG_9611

IMG_9661

balerini

domocos

IMG_9975

IMG_0058

florina maris hinsu