fbpx

Barbierul din Sevilla, un succes aplaudat minute in sir! FOTO

barbierul din sevilla teatrul regina maria oradeaOrădenii sunt mari iubitori de operă. 

 

16 Octombrie 2014

12:58

Pasiunea locuitorilor orașului nostru pentru operă este demonstrată de numărul impresionant de spectatori care au fost prezenți ieri, 15 Octombrie 2014, la Teatrul Regina Maria pentru a vedea „Bărbierul din Sevilla”, de Gioachino Rossini.

Spectacolul, pus în scenă de Opera Vox, dirijat de maestrul Cristian Sandu, în regia artistică a lui Daniel Vulcu, scenografia Vioara Bara, i-a avut în distribuție pe tenorul Mihai Irimia – Contele Almaviva, basul Ioan Vrășmaș – Don Bartolo, soprana Adina Buboi – Rosina, Adrian Marcan – Figaro, basul Marius Chiorean – Don Basilio, mezzosoprana Anca Aluaș – Berta și pe actorul George Dometi în rolul lui Ambroggio.

Decorul a fost superb, costumele pe măsură, iar interpretarea cu adevărat sublimă. Bărbierul din Sevilla a reușit să primească aplauze în primele cinci minute de reprezentație.

Publicul Bărbierului a fost unul variat. În sală au fost prezenți elevi de gimnaziu, liceu, studenți, tineri și adulți. Finalul a fost numai decât apoteotic, aplauzele auzindu-se minute în șir.

Mai jos aveți o galerie selectivă de fotografii. Galeria completă o regăsiți pe Pagina de Facebook Evenimente Oradea.

 

Ioana Mădălina Ștefănică