fbpx

Biletele anticipate, soluția de prevenire a cozilor la intrarea în Nymphaea!

sursa: Facebook

Vești bune pentru iubitorii de relaxare.

 

27 Iunie 2018

16:45

Aquapark-ul Nymphaea este una dintre principalele atracții turistice pe timp de vară din Oradea, un număr mare de turiști trecându-i pragul nu doar în weekend și sărbători, ci și în timpul săptămânii.

Pentru a evita aglomerația și cozile de la casele de bilete, conducerea aquapark-ului vine cu o soluție, și anume biletele anticipate ce pot fi rezervate online de aici începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, până la ora 21:00 sau de la casieriile Aquapark-ului, cel târziu înainte cu o zi, până la ora 20:30.

Datorită faptului că avem locuri limitate în Aquapark, doar simplele rezervări nu sunt posibile. Prin urmare, doar cei care achiziționează anticipat bilete vor avea acces garantat și sigur în complexul nostru,

declară  Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Pentru grupurile de minimum 15 persoane este recomandată rezervarea biletelor online, însă se poate face și la casierie cu condiția să existe o prenotare cu numărul și categoriile de persoane la numărul de telefon 0771.355.322 și plata anticipată cu cel puțin o zi înainte. Grupurile care respectă aceste condiții pot beneficia și de o reducere de 10% la biletele pentru întreaga zi.

Biletele online pot fi achiziționate doar pentru întreaga zi, deținătorii lor urmând să intre în incinta Aquaparkului prin dreptul caselor nr. 2 și nr. 7.  În principiu, în weekenduri, minivacanțe și în zilele de sărbători legale, sunt disponibile biletele pentru întreaga zi, însă, în limita locurilor disponibile, sunt puse în vânzare și biletele de la ora 17:00.

Paula Dreve