fbpx

Bogdan Pater este Ambasadorul Valorilor Olimpice

bogdan pater cercetasiOradea se mândrește cu tinerii săi de valoare.

 

14 Ianuarie 2014

18:00

La ceas de seară venim cu o veste foarte bună. Tânărul orădean Bogdan Pater a fost ales de către Renault România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) Ambasadorul Valorilor Olimpice.

Bogdan este membru activ în cadrul Organizației Naționale „Cercetașii României”, fiind parte a acestui fenomen de peste 12 ani. În ultima perioadă el s-a dedicat foarte mult comunicării online, implicându-se în campaniile derulate de mai multe companii și ONG-uri.

Cu peste 40 de milioane de membrii, în 219 țări și teritorii, Cercetășia este o mișcare deschisă oricui, indiferent de etnie, religie sau naționalitate. Atât Cercetășia cât și Olimpiada sunt forțe sociale. Ele transmit metode pozitive precum lucrul în echipă, implicarea în comunitate sau acceptarea și înțelegerea celor din jur. Ambele oferă instrumente de formare ca lideri și cadrul în care copiii și tinerii să se formeze ca lideri.

a declarat cercetașul nostru.

Alături de Andreea Esca, speaker și promotor al Valorilor Olimpice, și Alin Moldoveanu, campion olimpic la tir, Bogdan Pater a fost invitat să participe la evenimentul de prelungire a parteneriatului dintre Renault și COSR. Înțelegerea dintre cele două unități are la bază promisiunea Renault de a sprijini, promova și recompensa tinerii olimpici români până în anul 2016 (contractul fiind semnat în 2012 pentru o perioadă de 4 ani).

Bogdan, suntem mândri de tine! Evenimente Oradea te felicită pentru munca și statornicia de care ai dat dovadă în toți acești 12 ani!

 

panou

 

Ioana Mădălina Ștefănică