fbpx

Campanie de strangere de jucarii pentru copiii nevoiasi

de la copii pentru copiiCopiii pot aduce zâmbetul pe chipul altor copii.

 

29 Mai 2014

18:59

În perioada 01 – 30 Iunie 2014, Fundația Culturală de pe lângă Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” alături de Fundația „Mereu Aproape” demarează campania de strângere de jucării pentru copiii din zonele defavorizate.

Sub egida „De la copii pentru copii – 1000 de jucării” ludoteca bibliotecii județene adună jucăriile pe care nu le mai doriți, sau poate chiar pe acelea care vă plac mai mult însă vreți să le oferiți spre bucuria unor suflete nevinovate. După încheierea acțiunii, voluntarii vor trimite darurile voastre prichindeilor din comunitățile defavorizate.

Inițiativa este o bună șansă de a vă învăța copiii să facă gesturi caritabile. Îi puteți învăța să aducă lumina pe chipurile semenilor lor, cu un simplu gest. Astfel, ei învață ce înseamnă dăruirea, grija și compasiunea față de ceilalți, dar și prețuirea bunurilor pe care le au.

Fiți și voi parte a proiectului, donând o jucărie. Persoana de contact este bibliotecar Mariana Barna. De menționat, că alături de jucării mai puteți dona cărți sau jocuri educative.

 

Ioana Mădălina Ștefănică