fbpx

Campanie SOS Dogs! Ajuta si tu cainii fara stapan

ajutor caini sos dogsSOS Dogs organizează o nouă campanie de strângere de hrană și jucării pentru câinii fără stăpân.

 

15 Mai 2013

11:54

Real 1 găzduiește până pe 19 Mai a.c. acțiunea voluntarilor SOS Dogs de strângere de hrană pentru câinii îngrijiți de asociație în adăposturile proprii.

Fiecare dintre voi puteți contribui cu hrană uscată, conserve, pături sau jucării. Standul SOS Dogs poate fi găsit la intrarea dinspre Jysk. Acțiunea similară derulată în luna Decembrie 2012 a reușită să strângă peste 1400 de kilograme de hrană uscată, zeci de conserve și multe jucării.

Prin ajutorul dat de orădeni în preajma Crăciunului s-au economisit sume mari de bani care au fost redirecționate din bugetul cumpărării de hrană către cel al îngrijirii patrupedelor, o parte dintre câini beneficiind de operații salvatoare de la moarte. Totodată din economiile făcute au fost reparate și amenajate noi parcuri de joacă pentru îndrăgitele necuvântătoare.

Cei care doresc, pot redirecționa 2% din impozitul anual în contul Fundației, ajutând astfel la bunăstarea sufletelor aflate în grija SOS Dogs. Formularul se poate descărca de pe siteul sosdogs.ro

 

Ioana Mădălina Ștefănică