fbpx

Campionii Viitorului, premiați pentru performanțele realizate în 2016

Laviniu Chiș, sursa: Ziare Live

Festivitatea de premiere se va desfășura în incinta Arenei ,,Antonio Alexe”

 

02 Decembrie 2017

14:37

Cei mai buni sportivi și antrenori bihoreni ai momentului cu care acest județ se mândrește în competiții naționale cât și internaționale, urmează să fie premiați pentru realizările acesora.

Larisa Florian a ocupat a doua poziție la Campionatul European de Judo U23 în limita categoriei -52 kg feminin. Laviniu Chiș a câștigat locul 1 la Campionatul Național de Atletism în proba de 5000 de metri seniori. Bianca Benea este o sportivă care ne-a obișnuit ani la rând cu performanțe pentru scrima bihoreană. Aceasta a obținut locul 3 la Campionatul European de Scrimă pentru juniori și cadeți în proba de spadă – feminin. Alte 2 persoane ce vor fi premiate sunt Vlad Luncan la Judo și Cristina Rayna la tir sportiv.

Cât despre probele pe echipe, s-au evidențiat cele de juniori 1 și 3 ale echipei de polo Crișul Oradea atât la masculin, cât și la feminin, cucerind titluri naționale în cursul anului 2016.

Anthony Ramon Ochian s-a evidențiat în categoria probelor neolimpice, luând locul 1 la Campionatul European de Cadeți Kyokushin.

În total, 37 de sportivi, 3 echipe și 18 antrenori în probe olimpice, respectiv 39 de sportivi și 7 antrenori în probe neolimpice vor fi premiați.

Clubul Sportiv Municipal și Primăria Oradea își vor arăta recunoștința față de efortul depus de către acești sportivi Luni, 11 Decembrie 2017 în pauza partidei dintre CSM CSU Oradea și BC SCM Timișoara. Meciul va începe de la ora 18:00 în Arena ,,Antonio Alexe”, și contează pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18.

 

Sergiu Vicaș