fbpx

CAO recunoaste: apa rece a fost murdara inainte si dupa Revelion

apa murdara CAOConsumul mare de apă rece din perioada Sărbătorilor de Iarnă a determinat o scădere a calității apei potabile în municipiul Oradea.

 

Compania de Apă Oradea (CAO) aduce la cunoștința tuturor abonaților săi că în ziua de 31 Decembrie 2012 între orele 16:00 – 23:00, precum și în data de 02 Ianuarie 2013, între orele 09:30 – 13:00, din cauza unui consum mai mare de apă potabilă au avut loc deficiențe în parametrii de furnizare a apei. Mai concret s-a produs o mărire a vitezei de circulaţie a acesteia pe reţelele de distribuţie, care a avut ca efect antrenarea depunerilor existente pe conducte. Toate acestea au provocat mărirea turbidităţii apei furnizate către populaţie.

Au fost afectați consumatorii din Cartierul Oncea, Cartierul Rogerius, zona Bulevardului Ştefan cel Mare, zona Gării Centrale, Cartierul Decebal, Calea Aradului, zona centrală a municipiului – consumatori situaţi pe malul drept al Crişului Repede, Cartierul Nufărul şi  Cartierul Tokai.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în perioada sărbătorilor dar, acum, calitatea apei potabile se încadrează în limitele impuse de legea 458/2002.

informează purtătorul de cuvânt CAO, Florin Sas. În cazul în care sesizați anumite inconveniențe în furnizarea apei potabilă sunteți rugați să le transmiteți prin telefon Dispeceratului central al companiei, număr 0259 – 430.928 sau 0359 – 410. 203.