fbpx

Carnavalul Florilor Oradea 2014, un succes rasunator! FOTO

caravana florilor 2014 oradeaO zi de basm pentru orădeni, și nu numai!

 

22 August 20014

11:12

21 August 2014 a fost o zi absolut minunată! În ciuda atmosferei închise, Carnavalul Florilor 2014 s-a desfășurat în cele mai bune condiții. De fapt, dacă stăm să ne gândim, vremea a ținut cu noi. Faptul că nu a fost o zi caniculară, ne-a ajutat să ne bucurăm de carele alegorice venite de la Debrecen.

Chiar dacă o parte dintre orădeni s-au lăsați convinși de cerul noros și au rămas în case, alții și-au luat inima în dinți și au întâmpinat alaiul de carnaval atât în Parcul 1 Decembrie cât și pe bulevardul Dacia, Decebal, Parcul Petofi ori pe strada Republicii.

Atmosfera a fost de basm. Călăreți, arcași, dansatori, cântăreți, personaje din desene animate, fete și feți frumoși. Alături de publicul român a fost și cel de la Debrecen. În număr mare, vecinii maghiari au venit să petreacă și în Oradea sărbătoarea „Carnavalul Florilor”.

Mai jos regăsiți o serie de fotografii de la eveniment. Toate galerile de fotografii pot fi văzute pe pagina de Facebook Evenimente Oradea dând click AICI. Imaginile sunt clasificate în mai multe albume. Pentru a vă copia pozele preferate dați click pe o fotografie, apoi click dreapta și click pe „Save Image As”.

 

Ioana Mădălina Ștefănică