fbpx

Casatoriti-va la ERA si castigati o cina de vis!

era park oradea decor parisVă iubiţi de-adevăratelea? V-aţi gândit nu o dată cum ar fi să vă căsătoriţi, dar aţi amânat? Ei bine, de Valentine’s Day, vă puteţi „lua” de probă, la ERA Park.  

 

07 Februarie 2014

20:56

Pentru că vrea să sărbătorească cum se cuvine cea mai „iubicioasă” lună din an, centrul comercial din Calea Aradului desfăşoară, în perioada 14 – 16 Februarie, campania „Cucereşte-i dragostea” prin care îi invită pe îndrăgostiţi să se căsătorească de probă într-o atmosferă pariziană, cub cupola ERA Park, unde îi aşteaptă de pe acum un turn Eiffel grandios, cu trandafiri roşii, cu multe inimioare şi cu maşină de epocă.

Darurile de nuntă sunt îmbelşugate: o cină romantică stropită cu şampanie, verighete, un album foto cu amintiri şi un certificat de căsătorie.

Şi cele mai trainice iubiri vor fi premiate. Cei căsătoriţi de 5 ani sau chiar mai mult trebuie doar să aducă dovada şi vor primi, în schimb, o cină romantică. Totul, cu condiţia să treacă pe sub cupola ERA Park, în zilele de 14, 15 şi 16 Februarie, între orele 14:00 şi 16:00.

Maestrul de ceremonii va fi nimeni altul decât Napoleon Bonaparte, pentru că la ERA Valentine’s Day înseamnă chiar iubire de poveste…

Ioana Mădălina Ștefănică