fbpx

Câștigă o bicicletă în fiecare zi, cu Era Park! Marea Bicicleală a început!

OR_Marea-bicicleala_fb-postO super campanie pentru tine! 

 

14 Mai 2016

08:31

Îți dorești o bicicletă dar pur și simplu nu ai apucat să îți cumperi una până acum, sau poate vrei să faci cuiva un dar practic?!

Ei bine, și tu trebuie să știi că în perioada 13 – 26 Mai 2016, numai în Era Park, campania „Marea Bicicleală” te cadorisește cu o bicicletă în fiecare zi!

Trebuie doar să faci cumpărături de minim 200 de lei, pe un singur bon fiscal, din oricare magazin găzduit de centrul comercial, să mergi în aceeași zi, între orele 10:00 – 22:00, cu bonul la intrarea în magazinul Carrefour pentru a fi înscris în extragerea zilnică care îți poate aduce o bicicletă!

Extragerile se fac a doua zi, pentru participantii din ziua anterioară, cu ajutorul site-ului de specialitate random.org, iar câştigătorii vor fi postați pe pagina de Facebook ERA Park Oradea și pe www.era-oradea.ro

Premiul, oferit sub formă de voucher, este în valoare de 600 de lei și va putea fi utilizat pentru achiziționarea unei biciclete din hypermarket-ul Carrefour Era Park. Fiecare câștigător este liber să-și aleagă modelul de bicicletă pe care îl dorește!

Așadar, nu mai aștepta, fă cumpărăturile din Era și alege-te cu bicicleta! Succes!

 

Ioana Mădălina Ștefănică