fbpx

Cea mai mare oră de Kangoo Jumps din Lume va avea loc în Piața Unirii, Oradea

OraDeA bate recordul!

 

07 Octombrie 2019

14:30

Oradea se pregătește să intre în Cartea Recordurilor prin sport! Duminică, 13 Octombrie, începând cu ora 13:00, Piața Unirii va găzdui cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie, eveniment la care este necesară participarea a cel puțin 1300 de persoane. El este parte a Kangoo Jumps Festival, derulat pe parcursul întregului weekend în Oradea, care include workshop-uri pentru instructori și traineri, conferința medicală KAPO – Sănătate pe Ghete, masterclass-uri cu prezentatori naționali și internaționali din mai multe țări și concurs de coregrafie între instructori și echipele lor din țară și străinătate.

Întrucât numărul participanților trebuie verificat de reprezentanții Guiness, cei care doresc să participe la ora de Kangoo Jumps trebuie să se înscrie în prealabil în noua aplicație gratuită de mobil, JumpClass.

Programul de Duminică cuprinde:

  • 11:00-12:30: Preluarea ghetelor pentru participanți din punctele special amenajate
  • 13:00-14:00: OraDeA bate recordul cu echipa KAPO: Kinga Sebestyen, Dr. Alin Iova, Dr. „Pusa” Dorina Maria Farcaș și Dr. Olivia Ligia Burta
  • 14:00-17:00: Festival pe ghete (clase cu presenteri internaționali: Ildiko Marica, împreună cu echipa Kangoo Club România, Vasilena Popova- Radichkova împreună cu echipa Kangoo Club Bulgaria, Andjela Asanovici și Andrea Lorik împreună cu echipa Kangoo Club Serbia și o clasă de Kangoo Kick & Punch cu presenteri români: Ciprian Cavajdan, Ildiko Marica, Adelina Czombos, Silvia Marta, Huci Bogdan)

Mai multe informații pot fi găsite pe www.kangooclub.ro și pe paginile de socializare Kinga Sebestyen și Kangoo Club.