fbpx

Cel mai spectaculos concert de pian din lume ajunge în Piața Unirii din Oradea

Spectacol de calibru internațional, în Oradea.

 

29 Iulie 2019

10:30

Balázs Havasi, unul dintre marii pianiști ai momentului la nivel mondial, va poposi, pe 21 August, în Piața Unirii din Oradea, cu un spectacol extraordinar. Având în spate concerte susținute în unele dintre cele mai prestigioase săli de concert din lume, cum ar fi Carnegie Hall din New York sau Opera din Sydney, Havasi va susține, în premieră, un spectacol în aer liber.

Programul este alcătuit din lucrări 100% originale ale unuia dintre cei mai fascinanți și adaptabili tineri compozitori de astăzi, Havasi. Muzica sa inovatoare nu seamănă cu nimic din ce ați auzit până acum; proaspătă, pasională și delectabilă în același timp. Stilul său muzical unic combină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea impresionantă a genului world music și puterea pură a rock-ului.

Una dintre cele mai mari atracții ale spectacolului este „bătălia instrumentelor”. Doi mai artiști care interpretează în același ritm muzical. Havasi, pianistul clasic cu studii de conservator și Endi, toboșarul rock, apar acum împreună pe aceeași scenă, uniți într-o dorință comună de a face muzică excelentă, depășind granițele genului.

Concertul va avea loc la ora 20:30. Biletele au fost puse în vânzare în magazinele Flanco, iar online, AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *