fbpx

Cinci călătorii feroviare superbe care ne arată Lumea în toată splendoarea sa

sursa: travelbook.de

Locuri superbe, imagini pe măsură.

 

23 Aprilie 2020

17:30

Călătoriile cu trenul sunt considerate între cele mai practice, dar sunt, probabil, și cele mai interesante. Pentru că de pe șine poți admira peisaje, poți cunoaște oameni noi și descoperi țări și culturi inedite.

Digi Life a făcut o listă scurtă cu cinci călătorii feroviare care cu siguranță stârnesc bucurie și generează amintiri plăcute.

Una dintre ele este celebra rută Londra – Veneția a Venice Simplon Orient-Express. Călătorii acestui tren sunt transportați într-o atmosferă vintage specifică anilor 1920, sunt răsfățați cu delicatese și muzică bună, iar în același timp se bucură de peisaje minunate. Atât pe site-ul lor, cât și mai jos, aveți un preview al drumeției.

O altă rută interesantă este la doi pași de traseul Orient Express-ului. Trenul Bernina Express traversează Alpii elvețieni începând din Chur și Landquart și merge până la Lugano. Mai jos puteți vedea traseul întocmai cum îl vede mecanicul trenului – din primul loc din față!

Canada este și ea pe listă, cu priveliști proaspete cu ape și conifere:

Dacă vă plac locomotivele cu aburi, atunci sigur o să vă placă The Jacobite Train, o garnitură care oferă călătorilor experiența Scoției.

Digi Life recomandă și peisajele exoticei Sri Lanka.