fbpx

Ciuperca, asaltată de orădeni la început de Aprilie 2016! FOTO

ciupercaVremea frumoasă i-a scos pe orădeni din casă. 

 

04 Aprilie 2016

10:43

În sfârșit am avut parte de o zi frumoasă, căldă, în ciuda vântului care a suflat plăpând, soarele nu a contenit să strălucească.

Și cum să stai în casă într-o astfel de duminică atât de plăcută?! Nici gând! Orădenii, cu mic, cu mare, au ieșit în aer liber, la plimbare. O destinație accesibilă a fost Dealul Ciuperca. Aici, copiii se jucau pe tobogane, cățeii alergau în voie, iar adulții adulmecau bucuria unei zile libere.

Numărul celor care au urcat și coborât Ciuperca a fost foarte mare. După amiază, punctul de atracție turistică și relaxare a fost asemeni unui furnicar. Poate ar fi prins bine niște alei mai spațioase, dar probabil nici dezvoltatorii nu s-au așteptat la un succes atât de mare, odată modernizată Ciuperca!

Prima duminică din Aprilie 2016 a fost plină de veselie și culoare, cel puțin pe Dealul Ciuperca. Aparatele foto dar și selfie stick-urile au fost la putere. Orădenii nu doar s-au detașat de cotidian, dar au și imortalizat momentele cu ajutorul tehnologiei. Nu știm ce ați făcut voi, dar mai jos sunt câteva fotografii cu marea de oameni care s-au bucurat, alături de cei dragi, de razele calde ale primăverii proaspăt „încolțite”! Galeria completă pe Facebook Evenimente Oradea.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

ciuperca

Ciuperca Aprilie 02

Ciuperca Aprilie 06

Ciuperca Aprilie 01

Ciuperca Aprilie 09

Ciuperca Aprilie 20

Ciuperca Aprilie 05