fbpx

Clubul de vacanță Minichic, program educativ – distractiv pentru copiii orădeni!

minichic kids klubVine vara, bine-mi pare, începe vacanța mare! 

 

02 Iunie 2015

09:00

Chiar dacă bucuria timpului liber e în inimile celor mici, pentru cei mari e o grijă în plus.

Pentru toți părinții și copiii care își doresc să petreacă zilele de vacanță în mod constructiv, sub supravegherea atentă a cadrelor specializate, Minichic KidsClub are soluția.

În perioada 22 Iunie – 11 Septembrie 2015, prichindeii cu vârste cuprinse între 4 – 10 ani sunt invitați să își petreacă zilele de vară alături de alți copii de vârste apropiate în Clubul de Vacanță „Minichic”. Pentru cei sub 5 ani se va forma o grupă specială, în funcție de numărul de solicitări.

Chiar dacă socializarea va fi la ea acasă, în program sunt incluse și ateliere educative, care să stârnească curiozitatea și să dezvolte abilitățile de creație și relaționare ale copiilor.

Doritorii vor putea face cursuri de limba engleză, franceză sau greacă, în funcție de preferințe. Fiecare săptămână va avea câte o temă care va fi cuprinsă în activitățile zilnice ale acesteia. Totodată, școlarii vor putea să-și facă și temele de vacanță în cadrul programului.

Vestea bună este că cei mici vor petrece mult timp în aer liber, căsuța Minichic KidsClub având curtea mereu la dispoziția oaspeților. De asemenea, vor merge în parc, la film, teatru, vor cânta și se vor bucura de copilărie.

Zilnic le va fi servită masa, asigurată de o firmă de catering. Un avantaj îl constituie și programul prelungit, pentru acei părinți care încep munca înainte de ora 08:00 și o încheie după ora 17:00.

Pentru mai multe detalii puteți suna la 0771. 538. 099 sau să scrieți pe adresa de email- minichic.kidsclub@yahoo.com

 

Ioana Mădălina Ștefănică