fbpx

Colaborare muzicala: Holograf & Antonia

Antonia si Holograf video capture spune-mi ce vrei intoarce-te acasaO nouă colaborare pe piața muzicală românească.

 

22 Februarie 2014

15:23

Poate nu ați crezut vreodată că îi veți auzi pe băieții de la Holograf cântând alături de Antonia, dar iată că se întâmplă. Totul a pornit de la ideea toboșarului trupei, Edi Petroșel, care s-a gândit că piesa „Întoarce-te acasă” ar fi suna perfect și alături de Antonia.

Cântecul, de dragoste, este inclus pe albumul „Love Affair” ce a fost lansat în 2012. Multe diferențe între varianta originală pe care o regăsiți pe CD și cea a colaborării nu sunt, atâta tot că a fost armonizată și pentru stilul și vocea Antoniei.

Clipul nu are o poveste, este mai mult unul de imagine, care arată plăcerea de a cânta împreună, înfățișează într-un anume fel viața artiștilor din spatele camerelor și implicit a scenei, spunea regizorul Florin Botea într-un interviu acordat Music Channel.

Deocamdată putem vedea doar un teaser al colaborării, varianta finală urmând a fi lansată de Dragobete. Pe contul de Youtube al Media Pro Music la o zi de la prezentarea acestei mici părți din videoclip 5.301 oameni au și vizionat-o, iar din comentariile date de utilizatori se pare că „piesa asta va fi hit”!

 

Ioana Mădălina Ștefănică