fbpx

Colindătorii sunt invitați să treacă pragul Primăriei Oradea, și în 2016!

colindatoriColindătorii mici și mari sunt invitați să treacă pragul Primăriei și Cetății Oradea. 

 

16 Noiembrie 2016

17:35

Între 16 – 23 Decembrie 2016, cetele de colindători de la orice instituție de învățământ din oraș, județ sau din afară județului pot aduce urări Primăriei Oradea. Orele de primire a colindătorilor sunt 10:00 – 13:00, în Sala „Traian Moșoiu”.

Unitățile doritoare sunt rugate să se înscrie în perioada 21 Noiembrie – 09 Decembrie a.c. la ghișeele din Centrul pentru Relații cu Publicul, de la parterul Primăriei Oradea (piramidă).

La înscriere fiecare reprezentant are obligația de a depune o cerere care să aibă ștampila școlii/grădiniței, în care să fie clar specificată data, ora, numărul de colindători dar și numărul de telefon al profesorului coordonator. De asemenea, fiecare instituție trebuie să se asigure ca grupul va fi compus din maxim 3 clase/grupe/unitate de învățământ, cu un program maxim de 10 minute.

Pentru alte grupuri organizate de colindători (în afara celor de la unitățile de învățământ din municipiu), Primăria solicită respectarea tuturor dispozițiilor menționate mai sus în vederea asigurării unui program de colinde în care să fie evitate suprapunerile de ore sau aglomerația.

Toți cei interesați de a colinda municipalitatea sunt rugați să o contacteze, pentru stabilirea exactă a vizitei, pe Cătălina Kuibuș, la numărul de telefon 0722. 159. 473. Și, cel mai important, Moșul are deja sacul plin cu daruri pentru toți colindătorii!

Ioana Mădălina Ștefănică