fbpx

Comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” se joacă, în Octombrie, în Casa de Cultură a Sindicatelor

sursa: revistatango.ro

Râzi pe săturate.

 

03 Septembrie 2019

15:00

 

O comedie savuroasă, cu intrigi și răsturnări de situație, va fi prezentată de Teatrul Elisabeta pe 02 Octombrie, de la ora 20:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea! „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” s-a jucat de-a lungul timpului în teatrele din 22 de țări, stârnind ropote de aplauze peste tot unde a fost susținută.

Crezând ca soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și drept alibiul perfect, îl invită și pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea, la rândul ei, trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât „alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon. Evident că în acest ritm amețitor, se alege praful de planul inițial al lui Robert. Care este soluția ieșirii din această situație imposibilă, va trebui să aflam cu toții la fata locului.

Prețul biletului este de 70-90 lei, în funcție de loc, putând fi achiziționat de AICI. Regia este semnată de Șerban Puiu, iar pe scenă îi vom vedea „la treabă” pe Bogdan Stanoevici (Bernard), Marius Gilea (Robert), Maria Buza (Suzette), Alexandra Velniciuc (Jacqueline), Anca Dinicu (Suzanne), Marcelo Cobzariu (George).