fbpx

Concert caritabil „Un zâmbet de Crăciun”

un zambet de craciunStudenții orădeni se mobilizează pentru cauză nobilă. 

 

06 Decembrie 2014

10:43

Mâine, 07 Decembrie 2014, de la orele 18:00, în Aula Magna a Universității din Oradea, Asociația Studenților Stomatologi din Oradea anunță organizarea Concertului de colinde „Un zâmbet de Crăciun”.

Cauza spectacolului este una nobilă, tinerii doresc sprijinirea cazului Ioana Moca, care la 20 de ani se confruntă cu o gravă stare de sănătate.

De mică a fost abandonată, a crescut cu bunicii și sora mai mică. Ioana i-a promis bunicului său, care a murit de cancer, că va deveni medic și va ajuta toți bolnavii, fără a ține cont de bani. Acum 4 ani a fost diagnosticată cu tumoră la creier, a făcut chimioterapie, în urma căreia și-a pierdut părul. Boala a recidivat la plămâni, și a fost operată la Timișoara. Acum a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică, astm bronșic, tumoră mediastinală, acestea fiind doar câteva din lista lungă de boli de care Ioana suferă. În februarie urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale de transplant de maduvă, donator fiind sora ei. Intervenția va avea loc la Târgu Mureș, Ioana urmând să stea izolată 8 luni de zile, după operație.

Un eveniment care are mai mult decât nevoie de sprijinul nostru, intrarea costă 10 lei, însă vor fi 10 lei care vor ajunge la un om care are într-adevăr nevoie de ei.

Evenimente Oradea vă roagă să dați curs acestei invitații, biletele putând fi cumpărate de la intrarea în Aula Magna a Universității Oradea.

 

Ioana Mădălina Ștefănică