fbpx

Concert Mira, Duminică, în ERA Park Oradea!

Se anunță o zi de relaxare și muzică bună.

 

11 Octombrie 2019

17:00

Una dintre cele mai difuzate artiste ale momentului, Mira, sosește la ERA Park Oradea! Interpreta va susține un super concert sub cupola centrului comercial Duminică, 13 Octombrie, începând cu ora 19:00.

După ce săptămânile trecute și-a lansat cea mai nouă piesă, „Maldita Noche”, Mira va interpreta, în Oradea, și creații care au consacrat-o, binecunoscute publicului, precum „Uit de tine”, „Cum de te lasă” sau „Străzile din București”. Ultima se numără printre cele mai în vogă melodii din România, fiind realizată în colaborare Florian Rus.

Pe numele ei real Maria Mirabela Cismaru, Mira s-a născut pe 12 martie 1995, la Rovinari. Cântăreață de mică, ea a devenit cunoscută în 2012, când a participat la „Vocea României”, făcând parte din echipa lui Marius Moga. De-a lungul anilor, a cucerit topurile în repetate rânduri. În 2017, Mira a devenit noua voce a DJ Project, alături de care a lansat, între altele, piesa „Inimă nebună”, care a strâns peste 53 milioane de vizualizări pe YouTube, iar în toamna anului trecut a colaborat cu Vescan pentru piesa „Ce o fi, o fi”, care s-a dovedit, de asemenea, un succes.

În deschiderea concertului de la ERA Park Oradea, pe scenă vor evolua și artiști locali precum Larisa Oneț și dansatorii de la Mana Dance Academy.

Bineînțeles, intrarea va fi liberă pentru toată lumea.