fbpx

Concurs de adunat hârtie, pentru elevii din școlile și grădinițele orădene!

sursa foto: popsugar

sursa foto: popsugar

Şcolile şi grădiniţele urbei sunt invitate la un concurs de colectare de hârtii, cu premii.

 

11 Februarie

18:00

Inspectoratul Școlar Județean, Primăria Oradea, Agenția pentru Protecția Mediului, Garda Națională de Mediu și Eco Bihor organizează o amplă acțiune de colectare a hârtiei, la care sunt invitate să participe toate școlile și grădinițele din Oradea.

Pentru a-i stimula pe copii, Eco Bihor a demerat şi un concurs. Acţiunea a început deja şi durează până în 08 Aprilie 2016. În joc sunt trei premii, de câte 1.500, 1.000 şi 500 de lei. Vor câştiga primele trei instituţii care au reuşit să colecteze cea mai mare cantitate de maculatură.

Premiilor vor fi acordate şcolilor/grădinițelor, dar organizatorii sugerează cadrelor didactice să îi răsplătească şi pe elevii care s-au arătat cei mai interesaţi de această acţiune şi au dovedit că au spirit civic şi ecologic.

Primele 10 şcoli, cele mai harnice, vor fi recompensate cu pubele de colectare selectivă a deşeurilor.

Oricum, fiecare şcoală are de câştigat. Odată strânse primele 500 kilograme de hârtie, dascălii trebuie să sune numărul de telefon 0751. 019. 933 sau să transmită un email la adresa banner.f@ecobihor.ro. Pentru fiecare kilogram de hârtie, Eco Bihor va achita 0,24 lei. Deşeurile vor fi ridicate şi transportate gratuit la hala de sortare a orașului, apoi vor fi trimise către fabrici spre reciclare!

Laura Luţai