fbpx

Concurs de discursuri, la Oradea Toastmasters

Arta vorbitului!

 

25 Septembrie 2019

15:22

 

Clubul Oradea Toastmasters are deosebita plăcere de a vă invita, în data de 25 Septembrie 2019, de la ora 19:15, în Cetatea Oradea, sala de conferințe din corpul E, etajul 1, deasupra consulatului Slovaciei, la concursul local de discursuri umoristice și improvizate.

Până acum, la ședințele săptămânale, ne-am exersat și cizelat abilitățile de vorbit în public. A venit momentul să le testăm, cum altfel dacă nu participând la un concurs de discursuri.

Concursul va avea patru secțiuni distincte și anume:
– Discursuri umoristice în limba romana.
– Discursuri umoristice în limba engleza
– Discursuri improvizate în limba romana
– Discursuri improvizate în limba engleza.

Concurenții care se vor clasa pe primele două locuri ale fiecărei secțiuni în parte se vor califica la Concursul Ariei D2, care va avea loc tot în Oradea, în data de 19 Octombrie 2019.

Totodată dorim să vă amintim că misiunea unui club Toastmasters este de a oferi un mediu de învățare pozitiv și de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru să iși dezvolte abilitățile de comunicare și de leadership, toate acestea ducând la dezvoltarea personală, profesională și la creșterea încrederii în sine.

Dând curs invitației noastre, va asiguram ca veți petrece câteva ore într-un mod cât se poate de plăcut, având parte de o experiență inedită și relaxantă, pentru că: La Toastmasters nu se prăjește pâine, ci se învață frumoasa artă a vorbirii în public.

Vă așteptăm în număr cât mai mare și nu uitați să vă aduceți buna dispoziție cu voi și, bineînțeles aplauzele.